Commerce köpcentrum

Commerce är Skövdes och Skaraborgs största och första köpcentrum. Varuhuset invigdes i Oktober 1966 och det blev en formidabel succé då det kom över 30.000 besökare till invigningen. Fler än 100.000 personer befann sig i Skövde under invigningsdagen. Commerce är i dag ett modernt och färgstarkt centrum, med inriktning på kläder och mode. Det breda utbudet av butiker gillas av ungdomar, barnfamiljer och vuxna. De stora öppna ytorna, med caféer och restauranger gör varuhuset Commerce till den naturliga träffpunkten för de som bor i Skövde eller är på besök i stan. Det är alltid något på gång hos Commerce och läget är väldigt centralt. Bara 5 minuters promenad från järnvägsstationen, kommer du med bil så finns det 500 parkeringsplatser i garaget.

För dig som vill vara i centum

Koppla av med en espresso

När man åker in till stan så är det lätt att träffa kompisar och få inspiration inne på Commerce. Du kanske letar efter en utklädnad till festen, maskeraden eller halloweenpartyt. Kanske bara vill ta en kopp kaffe och titta på folk, fördriva tiden medans man väntar på bussen eller något viktigt möte. Surfa runt på nätet, kolla in maskeradkläder för kommande fester. Det som inte finns här kan man helt säkert hitta hos partykungen.se. Sitter du på krogen gräddhyllan så funkar deras gratis wifi perfekt, dessutom god mat och gott tilltugg till kaffet.

Trevlig shoppingupplevelse

Skövde centrumförening och Commerce vill att du ska få en så trevlig och bra shoppingupplevelse som möjligt när du besöker Skövde centrum och Commerce. Vår målsättning är att sätta Skaraborgaren och Skövdebon i centrum genom att erbjuda uppträdanden med roliga artister och framträdanden av kända profiler. Vi ger även ett välkomstpaket till de studenter som kommit hit för att studera för att de ska lära känna Skövde och känna sig välkomna hit.