Arena Skövde – ett äventyr

 

Plask, pirr och skratt! Arena Skövde är ett äventyrsbad som garanterar skratt och spänning. I badhuset erbjuds upplevelsebad, motionssimning , relax och spa, idrott på elitnivå med internationella mästerskap, bowling, mässor och gym. Det finns dessutom en chans att se några av Sveriges populäraste artister där – allting under ett och samma tak!

Är du en person som tycker mycket om att simma, bada, åka rutschkana, eller helt enkelt bara vill slappna av finns det sannerligen något för dig i Arena Skövde som du kommer att tycka om!

Till skillnad från många andra simhallar/äventyrsbad tillsätter Arena Skövde inget klor i sina badvatten. De tillsätter istället en slags saltlösning på 0,4% som tillverkar kloret som behövs vid reningen av vattnet. Att ha detta system tillsammans med deras övriga reningssystem gör att de drar ned på mängden bundet klor, som är det som gör att det luktar klor i badhus.

Arena Skövde är beläget centralt i staden och är lätt att hitta med hjälp av skyltar som gör reklam för badet när man kör in i kommunen. Hittar man det trots allt inte går det att använda deras kartfunktion på deras hemsida för bästa information.

Rebecka